Selecteer een pagina
Transparantie
Transparantie

Transparantie vindt Complement belangrijk. Of het nu gaat om de eenmalige kosten van het maken van je website of om de jaarlijkse kosten voor je site. Bij ons weet je altijd vooraf waar je aan toe bent.

Kosten

Kosten adviesgesprek

Een telefonisch adviesgesprek is gratis. De kosten voor een adviesgesprek bij jouw bedrijf zijn €50 (excl. BTW en reiskosten). Als je naar aanleiding van het adviesgesprek ervoor kiest om de online presentatie van je bedrijf aan Complement over te laten dan is ook het adviesgesprek bij je bedrijf gratis.  

Kosten voor online presenteren van je bedrijf door Complement

De kosten voor het online presenteren van jouw bedrijf kunnen in drie delen verdeeld worden:

  • Jaarlijkse kosten voor je domein en eventueel de bijbehorende mailboxen,
  • Eenmalige kosten voor het laten maken van je site,
  • Jaarlijkse kosten voor het hosten van je site.

Kosten voor je domein

Als je je bedrijf online presenteert is het nodig om een domein te registreren. Een domein kun je zien als een adres van je bedrijf. Het gaat dan niet om een fysiek adres maar om een digitaal adres. Jaarlijkse kosten voor een domein (inclusief mailboxen) komen op ongeveer €30 per jaar (afhankelijk van de gekozen extensie. .nl, .be, .eu en .com zijn veel gebruikte extensies.

Kosten voor het laten maken van je site

Het laten maken van je site zijn eenmalige kosten. Onder deze kosten vallen het ontwerp van je site en het regelen van de vindbaarheid van je site. Bij Complement betaal je ongeveer €250 voor een eenvoudige website die gemaakt wordt in WordPress. Een eenvoudige website bevat maximaal 5 pagina’s waaronder de landingspagina en een contactpagina met daarop een contactformulier. De website is responsive dus toont zowel goed op een laptop als op een smartphone. Je website wordt door Complement aangemeld bij Google, de meest gebruikte zoekmachine. Ook bij een eenvoudige website besteedt Complement aandacht aan de vindbaarheid (SEO) van de website omdat je niets hebt aan een pagina die niet goed vindbaar is. Nadat de website gemaakt is, krijg je desgewenst beperkte of gehele toegang tot het beheer van je website zodat je zelf veranderingen kunt maken.

Kosten voor het hosten van je site

Je website wordt ondergebracht bij 2FIT. Voor het hosten van je website en voor het gebruik van de helpdesk rekent 2FIT €90 per jaar. Voor dit bedrag kun je al je vragen stellen aan de helpdesk. Doordat ik werkzaam ben op de helpdesk zijn de lijntjes erg kort en weet je dat je ook nadat je site klaar is, nog steeds je vragen kunt stellen.

Samengevat

Voor een eenvoudige website (max. 5 pagina’s) betaal je eenmalig €250 en jaarlijks €120 (domein + website) waarbij je website gehost wordt bij onze partner 2FIT. Wil je een meer uitgebreidere website? Dat is ook mogelijk. Je krijgt van mij altijd een offerte op basis van je aanvraag.