Selecteer een pagina
Mogelijkheden
Flexibiliteit

Flexibiliteit is de kracht van Complement. Veel websites zijn al gemaakt door Complement. Nog meer zijn bekeken en is een mening over gevormd. Elke website is anders want elke klant is anders.

Portfolio

Al een aantal jaren maakt Complement websites voor zelfstandigen, kleine bedrijven en particulieren. Onderstaande portfolio bevat een aantal voorbeelden. Elke website is anders omdat elke klant anders is. De techniek die gebruikt wordt voor elke website is wel gelijk; ze worden stuk voor stuk gemaakt met behulp van WordPress. De afbeeldingen op de sites zijn in de meeste gevallen aangeleverd door de klant.

Website

Een website is heel belangrijk omdat tegenwoordig veel potentiƫle klanten zoeken naar een bedrijf op hun smartphone. Als uw bedrijf dus online niet goed te vinden is, zult u niet, maar uw concurrent waarschijnlijk wel, gevonden worden bij de zoekactie van de potentiƫle klant. Voetbalschool Football2Enjoy had anderhalf jaar geleden nog geen website. Aanmeldingen voor de voetbalschool kwamen alleen via sociale media en mond-op-mond-reclame. Nu ze een website hebben, zijn ze beter vindbaar op internet; Hun bereik is vergroot en het aantal nieuwe aanmeldingen sterk toegenomen.

De website van een metaalhandel in Amsterdam was verouderd. Op advies van Complement is de website vernieuwd. Op aanvraag van de klant is daarbij een pagina toegevoegd voor het recyclen van fietsen. Doordat de metaalhandel gebruik maakt van Google Adds, heeft dit binnen een week al tot nieuwe aanvragen geleid.

Webwinkel

Complement maakt niet alleen websites maar ook webwinkels. Het belangrijkste voorbeeld daarvan is de website van Artguard Security. Ook Artguard Security had een verouderde site waarvia geen nieuwe orders meer gegenereerd werden en die geen nieuwe klanten trok. In de zomer van 2022 is de nieuwe site online gegaan en het aantal bezoekers groeit nu gestaag. Er kunnen nog een aantal verbeteringen gedaan worden en in samenwerking met de klant is Complement daar momenteel mee bezig.

Meerdere websites

Soms vraagt een klant om meerdere websites met dezelfde look-and-feel. Dat was het geval bij Feestsalon ’t Daelhof en hun bijbehorende brasserie Brooks. Beide websites zijn gebouwd op basis van dezelfde layout. Zowel het lettertype als de indeling is gelijk. Eenzelfde layout voor verschillende activiteiten van uw bedrijf vergroot de herkenbaarheid van uw bedrijf voor klanten en kan wenselijk zijn.

Website van Football 2 Enjoy

Website van een metaalhandel

Website van Artguard Security

Website van ’t Daelhof

Website van brasserie Brooks